Hairextensions met een natuurlijk uitzicht

Het belangrijkste voor het plaatsen van hairextensions in Noorderwijk is het bespreken van uw wensen. Wat wilt u, wat verwacht u? Verder bespreekt Kapster BangZ by Peggy welk merk hairextensions het beste bij u past.

Tape extensions

Niet alleen qua structuur, maar vooral ook wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Wij werken met tape extensions om zo nog beter aan ieders haarwens, haarsoort en budget te kunnen voldoen. De extensions zijn 100% human remi haar gesorteerd.

WAAROM TAPE?

Dat zijn 4 cm brede strips van  50 cm lang en die bevatten net zoveel haar als 8 extensions. Ze worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. Tape extensions moeten om de 2 maanden weer omhoog geplaats worden om het mooiste resultaat te behouden. Deze bekenden heel mooi met uw eigen haar en zijn makkelijk om te omhoog te plaatsen.

Adviesgesprek

Voor het beste resultaat dient u eerst op een adviesgesprek te komen zodat wij beide zeker weten dat dit iets voor u is. Vervolgens zullen we de kleur van uw hairextensions bepalen. Het belangrijkste aan de verzorging van de hairextensions is het borstelen en de verzorging ervan.

Bangz’by Peggy  - Extensions

Haarlengte

Er zijn meerdere lengtes mogelijk met hairextensions. Wij werken met lengtes variërend van 30 tot en met 55 cm. Hierboven ziet u een lengte-indicator waarop u kunt zien wat de verschillende lengtemogelijkheden zijn met hairextensions.

Garantie op hairextensions

Wij geven u 3 maanden garantie op de geplaatste hairextensions. Let op: Medicijnen, stress en zwangerschap kunnen de haaruitval beïnvloeden en kunnen van invloed zijn op het verliezen van de hairextensions. Wij vragen u hier rekening mee te houden en dit door te geven als u de extensions laat plaatsen.

Contacteer ons vandaag nog

Mocht u nog vragen hebben over de hairextensions of plaatsingen van Kapster Bangz by Peggy in Noorderwijk, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.